en
Language
English
 • Suomi
 • English
Currency

  VILJA LAAKSONEN

  ”Taitoja voi aina oppia. Siksi pieniltä tuntuvat myönteiset kokemukset lapsuudessa voivat saada aikaan isoja asioita tulevaisuudessa.”

  Kavereiden kanssa lapsi astuu maailmaan, jossa neuvotellaan yhdessä leikin säännöistä, jaetaan uusia kokemuksia tarinoiden siivittämänä ja solmitaan kaverisuhteita. Näin lapset tarvitsevat erilaisia vuorovaikutustaitoja vertaistensa kanssa. Viestinnällä on valtava voima niin lasten kuin meidän aikuistenkin välisissä vuorovaikutussuhteissa, sillä kaikki tärkeä elämässä kiteytyy lopulta vuorovaikutukseen.

  Minulla on vankka tutkimus- ja koulutustausta. Väitöskirjassani tutkin lasten vertaissuhteita ja kiusaamista esikoulun vertaisryhmässä - vertaissuhdetaitojen kehittäminen tukee kiusaamiseen puuttumista jo ennen kouluikää.

  RALLASSA toimin viestinnän ja liiketoiminnan johtajana ja kiusaamisen ehkäisemisen ja lasten kaverisuhteiden asiantuntija.

  Koulutus: FT, YTM, pedagoginen pätevyys 

  #kaveritaidot, #vertaissuhdetaidot, #ryhmätoiminta, #vuorovaikutus, #varhaiskasvatus, #koulutus

  Vilja Laaksonen
  +358503472299
  vilja.laaksonen@ralla.fi

  Older Post
  Newer Post
  Close (esc)

  Popup

  Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

  Age verification

  By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

  Search

  Shopping Cart

  Your cart is currently empty.
  Shop now