en
Language
English
  • Suomi
  • English
Currency

    TIINA LÄMSÄ

    Lapset osaavat kertoa paljon arjestaan, hyvinvoinnistaan ja oppimisestaan, kun kysytään oikeita kysymyksiä oikeilla välineillä.” 

    Intohimonani on käytännön toiminnan ja tutkimuksen yhdistäminen. Olen ilokseni päässyt vuosien varrella osalliseksi varhaiskasvatusta koskevaan monitahoiseen keskusteluun RALLAN:n lisäksi myös lapsuuden –ja kulttuurintutkijana, varhaiskasvatuskonsernin pedagogisena johtajana sekä perustamani taidepäiväkotien yrittäjänä ja toimitusjohtajana.  

    Oman päiväkodin perustamisen ajatus syttyi siitä huomiosta, että lapset olivat kadonneet kaupunkikuvasta ja keskustan palvelutarjonta oli suunnattu pääosin aikuisille. Päätimme vallata kaupunkitilaa takaisin lapsuudelle ja luovuudelle.  

    Palo saada lasten ääni kuuluville on mukana edelleen. RALLA:ssa tarjoamme tutkituista työkaluista tukea päivittäiseen kasvatus- ja koulutustyöhön. Lasten itsearviointi ja lasten asiakastyytyväisyyden kartoittaminen kiinnostavat muuttuvassa kasvatuskentässä niin kotimaisia kuin kansainvälisiä toimijoita. Työskentelen myös RALLA:ssa lapsuuden ja luovuuden innoittamana! 

    Väitöstutkimuksessani selvisi, että lasten päivittäisen elämän systemaattiseen havainnointiin käytettävä päiväkirja motivoi aikuisia kiinnittämään huomiota lapsiin ja arjen vuorovaikutustilanteisiin lasten kanssa. Kävi ilmi, että päiväkirjalla onkin useita sovellusmahdollisuuksia myös pedagogisena toiminnanohjauksen ja arvioinnin välineenä. Siksi lähdin kehittämään myös digitaalista mobiiliperustaista visuaalista kyselytutkimuksen menetelmää lasten omien kokemusten tutkimiseen osana Suomen Akatemian rahoittamaa tutkimusryhmää. 

    RALLA-tiimissä toimin luovana johtajana ja lasten asiakaskokemusten ja varhaiskasvatuksen asiantuntija.

    Koulutus: Kasvatustieteen tohtori ja varhaiskasvatuksen opettaja 

    #havainnointi, #itsearviointi, #varhaiskasvatus, #pedagogiikka, #koulutusjohtaminen, #visuaalinenlapsuustutkimus, #mediatutkimus, #innovaatiot, #osallisuus, #kestäväoppiminen  

    Tiina Lämsä
    +358504428658
    tiina.lamsa@ralla.fi

    Older Post
    Newer Post
    Close (esc)

    Popup

    Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

    Age verification

    By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

    Search

    Shopping Cart

    Your cart is currently empty.
    Shop now