en
Language
English
 • Suomi
 • English
Currency

  Rallan tiimi vahvistuu uusien osaajien myötä: Tervetuloa Anu Lamminen ja Anniina Berg!

  Rallan tiimi on saanut vahvistusta kahden uuden osaajan myötä. Anu Lamminen ja Anniina Berg tuovat asiantuntijuuttaan Rallan uusiin hankkeisiin, kansainvälistymiseen ja varhaiskasvatukseen, inklusiivisen arkeen sekä yhteistoiminnallisen kuntoutuksen koulutuksiin.

   

  Muutoksia tiimissä 

  RALLAssa tapahtui kesällä 2023 muutoksia, kun uudet osaajat astuivat mukaan tiimiin. Samalla perustajamme Tiina Lautamo siirtyi ansaituille eläkepäiville kahdeksan RALLA-vuoden jälkeen. Tähän saakka olemme toimineet pääasiassa kolmen akateemisen naisen voimin, kehittäen leikin ja kaveritoiminnan tukemisen asiantuntija-, tutkimus- ja koulutusyhtiötä muiden tehtäviemme ohella. Olemme työskennelleet pitkäjänteisesti toisiamme vahvistaen, tinkimättömällä luottamuksella ja suurella innostuksella. Olemme ylpeitä RALLAsta ja yhteistyömme saavutuksista. Tervetuloa Anu ja Anniina vahvistamaan kanssamme lasten ja nuorten mahdollisuuksia kokea onnistumisen kokemuksia vertaismaailmassaan. 

   

  Voit lukea Anun ja Anniinan ajatuksia talven Ralla-blogeista. Rallan uudistunut tiimi käynnistelee innokkaasti uusia verkko- ja lähikoulutuksia, ja suunnittelemme myös verkkokurssien uudistuksia.  

   

  Osaamista koulutusjohtamisen, moniammatillisten tiimien, varhaiserityiskasvatuksen ja lasten sosioemotionaalisten taitojen vahvistamiseen 

  Anu Lamminen tuo mukanaan laajan kokemuksen varhaiskasvatuksen opettajan, varhaiskasvatuksen erityisopettajan ja eri asiantuntijatehtävien parista. Hän on työskennellyt mm. Turun yliopiston RINNALLA-hankkeessa (OPH 2019-2020), jossa hän on kehittänyt taide- ja kerrontalähtöisiä työtapoja lapsiryhmissä sekä toiminut mentorina varhaiskasvatuksen henkilöstölle työtapojen ja lasten sosioemotionaalisten taitojen vahvistamisen näkökulmasta. Anu on tuottanut sisältöä muun muassa taidelähtöisiin työtapoihin, eläytyviin lukuhetkiin sekä perhelukemiseen. Tällä hetkellä hän työskentelee varhaiskasvatuksen erityisopettajana ja on kehittänyt työssään muun muassa yleisen tuen valikkoa varhaiskasvatuksen henkilöstön arjen havainnointi- ja arviointityökaluksi. Hänellä on kasvatustieteen maisterin tutkinto, pedagoginen kelpoisuus, varhaiskasvatuksen opettajan tutkinto sekä varhaiskasvatuksen erityisopettajan tutkinto. Anu on kokenut, että RALLA-sovelluksen avulla varhaiskasvatuksen ammattilaiset ovat saaneet arjen havaintoja lapsen leikki- ja kaveritaidoista helposti analysoitua ja valmiit raportit ovat helpottaneet pedagogista dokumentointia. 

   

  Anniina Berg (VO, KM) omaa vankan kokemuksen varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen pedagogiikasta. Anniina on työskennellyt pitkään varhaiskasvatuksen opettajana eri ikäisillä, mutta etenkin 5- ja 6-vuotiailla. Viime vuosina hän on opettanut yliopistossa ja ammattikorkeakoulussa niin tulevia varhaiskasvatuksen opettajia kuin sosionomejakin. Työnsä kautta Anniina on päässyt perehtymään lähes kaikkien varhaiskasvatuksessa työskentelevien ammattilaisten koulutusten ydinosaamiseen ja sitä kautta näkemään, kuinka valtava osaamispotentiaali varhaiskasvatuksen tiimeissä on. Valjastamalla käyttöön koko tiimin vankka osaaminen ja monialainen asiantuntijuus löydetään keinoja luoda hyvä ja toimiva arki niin jokaiselle lapselle, kuin aikuisillekin. Näiden osaamisien tunnistamisessa ja hyödyntämisessä työyhteisön käyttöön on myös tiimien johtamistyöllä suuri merkitys. Anniina toimii aikuisten kouluttamisen ohella myös oppikirjailijana ja on siten vaikuttamassa osaltaan lasten kanssa tehtävään arjen työhön ja laadukkaaseen pedagogiikkaan. 

   

  Yhteistyö ja tekemisen ilo 

  Laadukas oppimisen perusta syntyy, kun tutkittua tietoa voidaan hyödyntää käytännön työssä. Siksi hyödynnämme yhdessä tutkimustietoa, käytännön soveltamista, asiantuntijoiden osaamista sekä tiimien positiivista voimaa lasten ja nuorten tukemiseen ja osaamisen tunnistamiseen.  

  Haluamme lämpimästi kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitamme sekä koulutuksiimme osallistuneita asiantuntijoita, olivat he lähellä tai kaukana. Lämmin kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme sekä koulutuksiimme osallistuneille asiantuntijoille lähellä ja kaukana. On todella suuri onni saada työskennellä kanssanne! Tervetuloa mukaan uuteen Rallaan jatkamaan yhteistyötä! 

   

  Innolla uutta rakentaen, Rallan tiimi:

  Vilja Laaksonen, Tiina Lämsä, Anu Lamminen, Anniina Berg ja Tiina Lautamo 

  Older Post
  Newer Post
  Close (esc)

  Popup

  Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

  Age verification

  By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

  Search

  Shopping Cart

  Your cart is currently empty.
  Shop now