RALLA 2.0 sovelluksen vuosilisenssi – viidelle käyttäjälle

285,00  + alv

Ralla 2.0 sovellus toimii asiantuntijatyösi tukena lasten taitojen systemaattisessa dokunentoinnissa ja tuen keinojen suunnittelussa.

5 käyttäjän lisenssi (Pääkäyttäjä ja 4 lisäkäyttäjää) saatavilla nyt myös verkkokaupastamme. Voit hallinnoida pääkäyttäjänä lisäkäyttäjiä ja vaihtaa tarvittaessa käyttäjäoikeuksia työntekijöiden vahtuessa.

UUSI 2.0 VERSIO JULKAISTAAN 1.8.2018.

 

Ennakkotilauksen teet lisenssikaudelle 1.8.2018-31.7.2019.

tuotetunnus (SKU) L001-2 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

5 käyttäjän lisenssi.
RALLA 2.0 sovellukseen.
Systemaattisuutta dokumentointiin

RALLA-sovellus tuottaa systemaattisen koonnin lapsen taitojen havainnoinnista. Taitojen havainnointiin löydät yksityiskohtaisen esittelyn RALLA Leikki- ja kaveritaitojen havainnointimenetelmät käsikirjassa. RALLA-sovellus toimii havaintojen kokoajana sisältäen myös ohjeita havainnointien pisteytykseen ja tulosten tulkintaan.

RALLA -sovelluksen avulla saat käyttöösi tutkimuspohjaisen digitaalisen analyysimallin lasten taidoista tekemiesi laadullisten havaintojen kirjaamiseen ja dokumentointiin. Saat käyttöösi valmiit kuvaukset lasten taidoista päätöksenteon tueksi. Raportoinnin avulla voit systemaattisemmin suunnitella kuntoutuksellisia tai pedagogisia tavoitteita lapsen taitojen kehittymisen tueksi.

Sovelluksen avulla voit seurata tavoitteiden toteutumista ja lapsen taitojen kehittymistä.

TUTTKITUSTI ASIANTUNTIJATYÖN TUEKSI !