e-Kirja, RALLA Leikki- ja kaveritaitojen havainnointimenetelmät

17,50  + alv (tax)

Nyt saatavissa e-Kirjana, jonka saat ladattavana epub tiedostona.

RALLA Leikki- ja kaveritaitojen havainnointi -käsikirja on tarkoitettu kuntoutuksen ja varhaiskasvatuksen asiantuntijoille oppaaksi lasten taitojen ja osallistumisen havainnointiin. Käsikirja johdattaa leikin ja kaverisuhteiden maailmaan sekä tutustuttaa luotettavan havainnoinnin edellytyksiin.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

RALLA Leikki- ja kaveritaitojen havainnointi -käsikirja on tarkoitettu varhaiskasvatuksen ja kuntoutuksen asiantuntijoille oppaaksi lasten taitojen ja osallistumisen havainnointiin. Käsikirja johdattaa leikin ja kaverisuhteiden maailmaan sekä tutustuttaa luotettavan havainnoinnin edellytyksiin.

Systemaattisuutta arjen havainnointien dokumentointiin

Käsikirja on käytännön opas RALLA:n tutkittujen havainnointityökalujen käyttäjälle. Käsikirja esittää toiminnan teorioiden kautta kuvaten lasten leikin ja kaveruuden mailman merkitystä tasapainoiselle kehitykselle. Taitoja havainnoimalla ja tukemalla voidaan vahvistaa lapsen myönteisiä kokemuksia ja mahdollistaa kavereiden toimintaan osallistumista.

Kirjassa tarkastellaan arjen havainnoinnin haasteita sekä havainnoinnin luotettavuuteen vaikuttavia tekijöitä.

Käsikirja sisältää myös leikki- ja kaveritaitojen havainnointilomakkeet, sekä yksityiskohtaiset kuvaukset eri osoittimien merkityksistä.