RALLA 2.0 sovellus mahdollistaa lapsen arjen osallistumisen, leikki- ja kaveritaitojen havainnointien digitaalisen analysoimisen ja valmiiden raporttien saamisen dokumentointia helpottamaan.
Tunnistat ja analysoit tietokoneanalyysin tuella lapsen vahvuuksia ja pulmia. Valmiit tulostettavat raportit helpottavat havaintojen tulkintaa ja oppimisen tavoitteiden asettamista. Sovelluksen käyttö helpottaa ja tukee arjen työtäsi.

Toimitamme RALLA-sovelluksen käyttäjälle vuosilisenssinä. Lisenssisopimus solmitaan kestotilaajan sopimuksena. Verkkokaupasta voit tilata kokeilulisenssin, yhden käyttäjän lisenssin tai viiden käyttäjän lisenssin.

KLIKKAA ITSESI VERKKOKAUPPAAN

Koulutusorganisaatioille tai suuremmille organisaatioille tarjoamme käyttötarpeen mukaisia räätälöityjä lisenssejä tarpeen mukaan.

OTA YHTEYTTÄ

 RALLA 2.0 sovellus sisältää leikki- ja kaveritaitojen havainnointimenetelmät ja niiden käyttö mahdollistaa lisenssin haltijalle:

Rajattoman RALLA Leikkitaitojen havainnointi™ ja RALLA Kaveritaitojen havainnointi™ -työkalujen käyttön. RALLAn käyttöoikeuteen sisältyy rajaton lomakkeiden tulostus mahdollisuus sekä koulutusvideot käytön opiskelun tueksi.

Käyttäjänä saat tutkimuspohjaisen sähköisen analyysin ja havainnollisen raportin lapsen kaveri- ja leikkitaidoista. Raportti antaa syvällisen kokonaiskuvan lapsen yksilöllisistä vahvuuksista ja oppimisen kohteista. Raportin sisältämän laadullisen kuvauksen avulla ammattilainen voi suunnitella kuntoutusta ja/tai pedagogista tukea entistä kohdennetummin. Havainnolliset analyysiraportit voi tallentaa itselleen sähköisessä muodossa tai tulostaa paperiversiona.

Ralla-sovelluksen yleiset käyttöehdot

KLIKKAA ITSESI RALLA SOVELLUKSEEN