Kirjat ja oppimateriaalit


Haluamme tuoda tutkimustietoa arjen asiantuntijoiden hyödynnettäväksi käytännönläheisten kirjojen ja oppimateriaalien avulla.

Haluamme auttaa lasten ja nuorten parissa toimivia aikuisia onnistumaan omissa kasvatus- ja koulutustavoitteissaan. Laadukas työ pohjautuu aina asiantuntijan kokemuksen lisäksi tutkittuun ja ajankohtaiseen tietoon. Tehtävänämme on tuottaa tätä ajankohtaista tutkimustietoa ja julkaista tutkimukseen perustuvia käytännönläheisiä työmenetelmiä ja katsauksia. 

Käsikirjat tuottavat tutkitut työvälineet arjen avuksi ja suuntaavat ajatuksiasi systemaattisempaan työotteeseen. RALLA julkaisusarjassa tällä hetkellä saatavissa lasten leikin ja kaveritaitojen tueksi havainnointimenetelmät käsikirjana. 

      • RALLA Leikki- ja kaveritaitojen havainnointimenetelmät käsikirja 
      • Englanninkielisenä; RALLA, Play Skills and Peer Interaction Skills The Observation Based Assessment Tools. 
      • Tulossa keväällä 2020, Lasten leikki ja kaveritaitojen tuen opas. 

Verkkokaupastamme voit tehdä tilauksesi painetuista julkaisuista. E-kirjat ovat jatkosa tilattavissa vain yhteistyökumppanimme kautta (ellibs.com).

YHTEISTYÖSSÄ KANSSAMME:

https://www.ellibs.com/fi/

https://www.kirjavalitys.fi/

https://www.booky.fi/

TUTUSTU MYÖS VÄITÖSTUTKIMUKSIIMME:

Laaksonen, V. 2014. Lasten vertaissuhdetaidot ja kiusaaminen esikoulun vertaisryhmissä. Jyväskylän yliopisto, Jyväskylä Studies in Humanities 221.

Lautamo, T. 2012. Play assessment for group settings: Validating a measurement tool for assessment of children’s play performance in the day-care context. Jyväskylä University, Jyväskylä studies in education, psychology and social research; 0075-4625 ;450.

Lämsä, T. 2017. Näkyvä lapsuus : lapsuuskuva havainnointipäiväkirjassa ja television mainoskuvissa. Jyväskylä studies in education, psychology and social research