RALLA-sovelluksesta saat digitaalisen työkalun lapsen vahvuuksien ja taitojen sekä osallistumisen havainnointiin, dokumentointiin, havaintojen tulkintaan ja tavoitteiden asetteluun – helpottamaan ja tukemaan arjen työtäsi.

Toimitamme RALLA-sovelluksen käyttäjälle vuosilisenssisopimuksella. Lisenssisopimus solmitaan kestotilaajan sopimuksena.

Yhden käyttäjätunnuksen sisältävän vuosilisenssin voit tilata suoraan verkkokaupastamme

PÄÄSET KAUPPAAN TÄSTÄ LINKISTÄ

Lisenssit voidaan räätälöidä päiväkodeille ja lasten kuntoutuspalveluita tarjoaville organisaatioille myös käyttäjämäärien mukaan. Kysy  itsellesi sopivasta lisenssistä tarkemmin meiltä. . Mikäli olet kiinnostunut saamaan tarjouksen useammalle käyttäjälle ota yhteys meihin yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse.

OTA YHTEYTTÄ

 RALLA sovellus sisältää leikki- ja kaveritaitojen havainnointimenetelmät ja niiden käyttö mahdollistaa lisenssin haltijalle:

Rajattoman RALLA Leikkitaitojen havainnointi™ ja RALLA Kaveritaitojen havainnointi™ -työkalujen käyttön. RALLAn käyttöoikeuteen sisältyy rajaton lomakkeiden tulostus mahdollisuus ja sähköinen opaskirja käytön tueksi.

Käyttäjänä saat tutkimuspohjaisen sähköisen analyysin ja havainnollisen raportin lapsen kaveri- ja leikkitaidoista. Raportti antaa syvällisen kokonaiskuvan lapsen yksilöllisistä vahvuuksista ja oppimisen kohteista. Raportin sisältämän laadullisen kuvauksen avulla ammattilainen voi suunnitella kuntoutusta ja/tai pedagogista tukea entistä kohdennetummin. Havainnolliset analyysiraportit voi tallentaa itselleen sähköisessä muodossa tai tulostaa paperiversiona.

Sovelluksessa mukana myös tavoitetyökalu yksilöllisten pedagogisten tai kuntoutuksen tavoitteiden asettamiseen. Valmiiksi koottua tietoa voit hyödyntää VASU-suunnitelman tueksi sekä saat esimerkkejä käytännönläheisistä harjoitteista.

Uudelleen tehtävät havainnoinnit mahdollistavat myös kasvattajan ja kuntouttajan tavoitteellisen työn vaikutusten seurantaa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä tai jätä meille yhteydenottopyyntö, niin me palaamme pian asiaan!

Löydät Ralla-sovelluksen yleiset käyttöehdot TÄÄLTÄ

Ota yhteyttä