Asiantuntijoille suunnatuissa koulutuksissa ja valmennuksissa opit mm. soveltamaan RALLA-työkaluja ja ohjelmistoa osaksi arjen työtäsi. Kehität osaamistasi lapsen osallisuuden ja elämän taitojen oppimisen tukemisessa.

Leikkitaidot lapsen osallistumisen mahdollistajana – kohti luotettavaa havainnointia

Saat arjen työhösi tutkitun ja validin arviointimenetelmän lapsen osallistumisen ja leikin arviointiin.

TULE MUKAAN LASTEN OSALLISTUMISTA MAHDOLLISTAMAAN LASTEN OSALLISTUMISTA

Kontaktissa tapahtuva koulutusiltapäivä toteutetaan Helsingissä
11.1.2019 klo 10-14

Kouluttajana: FT, toimintaterapeutti Tiina Lautamo

Tiina on kehittänyt RALLA leikinarviointimenetelmän osana väitöskirjatutkimustaan (PAGS, The Playassessment for Group Settings). Tiina toimii tutkijana ja kouluttajana Jyväskylän ammattikorkeakoulussa sekä Ralla Oy:ssä

Koulutuksen tavoitteena: on tarjota kuntoutuksen asiantuntijoille osaamista lapsen osallistumisen mahdollistamiseen ja konkreettisia työkaluja lasten taitojen luotettavaan havainnointiin.

Ilmoittautumiset 15.12.2018 mennessä: sähköpostilla tiina.lautamo@ralla.fi TAI OSTA TUOTE KAUPASTAMME (laskutus koulutuspaketin toimittamisen yhteydessä)

Ennakkotehtävänä on tutustua materiaaleihin.
Saat materiaalipaketin käyttöösi n. kolme viikkoa ennen seminaaripäivää.
Materiaalipakettisi sisältää:  (1) RALLA Leikki- ja kaveritaitojen käsikirjan (ja halutessasi ruotsinkielisenä leikkitaitojen havainnoinnin käsikirjan), (2) RALLA -koulutusvideot itseopiskeluun (jotka löytyvät RALLA-sovelluksen tietopaketista)  ja (3) henkilökohtaisen käyttäjän yhden vuoden lisenssin RALLA-sovellukseen 2.0

Koulutuspäivässä 11.1.2019 tutustumme leikkitaitojen havainnoinnin teoreettiseen perustaan ja pohdimme osallistumisen mahdollistamista lapsen arjessa.

Koulutuspäivän jälkeen yhden kuukauden aikana asiantuntijamme vastaa eteen tuleviin kysymyksiisi verkkokeskustelualustalla.

Koulutuksiin osallistujilta ja RALLA menetelmien käyttäjiltä saamamme palautteen mukaan he ovat saaneet struktuuria omaan työhönsä. Lisäksi menetelmät ovat tuoneet yhteisen kielen moniammatilliseen työhön. RALLA menetelmillä arvioidaan ihan oikeasti sitä, miten lapsi toimii omassa arjessaan. Leikkiin keskittyminen on antanut rauhan leikkiä ja ihan oikeasti tukea leikkimään oppimista.

Kokonaishinta: ovh 185 € /osallistuja (+alv 24 %)

…………………………………………………………………….

Yhteistyökumppanimme Premius järjestää toimintaterapeuteille suunnatun koulutuksen Leikki- ja kaveritaitojen havainnointi ja arviointi, 30.11.2018, Tampereella

TÄYNNÄ
SEURAA ILMOITTELUA ALKUVUODESTA 2019 TULOSSA TOINEN MAHDOLLISUUS

…………………………

VERKKOKOULUTUKSEMME:
LEIKKI- JA KAVERITAITOJEN HAVAINNOINTI OSANA SUUNNITELMALLISTA KUNTOUTUSTA JA VARHAISKASVATUSTA
KOULUTUSKOKONAISUUS


RALLA-koulutuksen tavoitteena on tarjota osaamista ja konkreettisia työkaluja lasten kaveri- ja leikkitaitojen havainnointiin ja vahvistamiseen sekä oman työn kehittämiseen.Koulutus on kolmevaiheinen kokonaisuus. Saat kolme viikkoa ennen ohjattua verkkovalmennusta käyttöösi koulutusmateriaalit. Tututustut itsenäisesti videoiden ja käsikirjan avulla RALLA-havainnoitityökaluihin™ ja pääset harjoittelemaan RALLA-sovellukesi™ käyttöä. Verkossa tapahtuvassa valmennusiltapäivässä syvennyt tarkemmin luotettavan havainnoinnin edellytyksiin asiantuntijamme ohjauksessa. Jatka itsenäistä opiskelua ja kuukauden aikana asiantuntijamme vastaa eteen tuleviin kysymyksiisi verkkokeskustelualustalla.

Materiaalipakettisi sisältää:  (1) RALLA Leikki- ja kaveritaitojen käsikirjan (ja halutessasi ruotsinkielisenä leikkitaitojen havainnoinnin käsikirjan),  (2) RALLA -koulutusvideot itseopiskeluun (jotka löytyvät RALLA-sovelluksen tietopaketista) ja (3)
henkilökohtaisen käyttäjän yhden vuoden lisenssin RALLA-sovellukseen 2.0

Kokonaishinta: ovh 185 € /osallistuja (+alv 24 %)
Hinta ilman käsikirjaa: ovh 150 € / osallistuja (+alv 24 %)

26.10.-26.11.2018 välillä tapahtuva monimuoto-opiskelu.
Verkko webinaari pidetään 19.11.2018 klo 12.30-15.30.
Ilmoittautumiset 26.10.2018 mennessä.
ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN

……………………………………………..

TUKEA AMMATTILAISTEN OMAN OSAAMISEN KEHITTÄMISEEN.

Järjestämme myös asiakkaan tarpeeseen räätälöityjä tilauskoulutuksia ja valmennuksia sekä kaikille avoimia koulutustapahtumia.

ESIMERKKEJÄ KESKEISISTÄ VALMENNUSTEEMOISTAMME:

  • Työkaluja lasten kaveri- ja leikkitaitojen havainnointiin, tunnistamiseen ja kehittämiseen.
  • Toimintamalleja kiusaamisen ehkäisemiseen ja myönteisen ryhmäilmapiirin tukemiseen.
  • Lasten toiminnan ja osallistumisen mahdollistaminen: näkökulmia leikki- ja kaveritaitojen teoreettiseen perustaan.
  • Havainnoinnin haasteet ja oikeudenmukainen dokumentointi.
  • Taitavasti kavereiden kanssa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä tai jätä meille yhteydenottopyyntö, niin me palaamme pian asiaan!

Ota yhteyttä