Kun lapsi tarvitsee varhaista ja erityistä tukea kasvuunsa ja kehitykseensä eivätkä ongelmat ratkea omin voimin, voit hankkia kauttamme lapsikohtaista kuntoutuksen osaamista konsultaatiopalveluna.

RALLAn erityisasiantuntijuus pohjautuu toimintaterapeuttiseen, kasvatukselliseen ja lasten keskinäisen vuorovaikutuksen osaamiseen.

Konsultointipalvelumme yhdistää toimintaterapian, varhaiskasvatuksen ja lasten keskinäisen vuorovaikutuksen asiantuntijuuden.

Kun lapsi tarvitsee varhaista ja erityistä tukea kasvuunsa ja kehitykseensä eivätkä ongelmat ratkea omin voimin, voit hankkia kauttamme lapsikohtaista kuntoutuksen osaamista konsultaatiopalveluna. RALLAn erityisasiantuntijuus pohjautuu toimintaterapeuttiseen, kasvatukselliseen ja lasten keskinäisen vuorovaikutuksen osaamiseen.

Opetus- ja kulttuuriministeriön selvityksessä (2014) on todettu, että jopa 8 % lapsista tarvitsee erityistä tukea tasapainoisen ja myönteisen kasvun tueksi. Toisaalta voidaan nähdä, että elämäntilanteesta riippuen kaikki lapset saattavat hyötyä lisätuesta esimerkiksi kavereiden kanssa toimimiseen ja omien tunteiden käsittelyyn.

RALLAn konsultaatiopaketti räätälöidään tarpeittesi mukaan. Konsultaatio voi olla kertaluontoinen tai 2-10 kertaan tapahtuva työnohjauksellinen kokonaisuus.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä tai jätä meille yhteydenottopyyntö, niin me palaamme pian asiaan!

Ota yhteyttä